Araklı Ayvadere Mahalesi’nden olan ve yıllarca Kocaeli’nin İzmit İlçesi’nde iş dünyasının önde gelen Özdağ Gurubu’nu kuran 88 yaşındaki hayırsever işadamı kendi adının verildiği okulların aynı zamanda hamisi durumunda.
Yemekhanesinden tutunuz da, ihtiyacları anında karşılayıp okuldaki öğrencilerin mağduriyetini gideriyordu. Ancak önceki gün Araklı Yolgören’de faliyet göteren Hamid Özdağ Kız imam- Hatip Ortaokulu’nun modern tuvaletlerini yerinden sökülmüş, sokağa atılmış olarak bulunca adete çılgına döndü.
Yetkililere isyan eden Özdağ, "Araklı’ya yıllardır kazancımızdan, vergiden dahi düşmeden okullar yaptık . Bu okullarda yavrularımız okusun diye . Modern yemekhane ve modern wc ler, hepsi öğrenciler içindi. Ancak okulun kendini bilmez yöneticileri bu kez kendi başlarına karar alıp benim her kattaki bayan ve erkek wclerin alafranga özellikli taşlarını yerinden alıp basit bir tuvalet yapmışlar. Kime sordular? Kim yaptı, araştırılsın. Okulu öğrencilere hizmet etsin diye Milli Eğitime devrettik ama devletin malına zarar veren bu yöneticilerden kamuoyu adına davacıyım. Ayıp ettiler” dedi.
Haber Yorumları
Yorum Yazın
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.